Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad 

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

Hallo beste lezer,

De Lente is in aantocht want wat er in de winter voor ons nog onzichtbaar was, wordt dan naar het licht gebracht. Binnenkort dus heerlijk genieten van de zaden en knoppen die zich gaan openen.

Vanaf 23 maart tot en met 15 april hebben wij te maken met het retrograde ( terug ) lopen van de planeet Mercurius. Dit gebeurt drie keer per jaar en  houdt ongeveer 3 weken aan. In deze periode is het goed om te gaan opruimen en te ordenen van woon-en werkruimte, en eventuele administratie, plannen bijstellen, herzien en afmaken. Maar ook van meditatie, lezen en zelfreflectie. Dus kijk even om je heen wat nog extra aandacht nodig heeft wat opgeruimd mag worden, een kamer, kast e.d. maar zorg ook voor verdieping in deze periode.Opruimen en ordenen geeft niet alleen ruimte in huis maar ook in je hoofd.

Op 13 januari heb ik de Verdiepingscursus Ooracupunctuur "Wervelkolom" bij Verera in Zwolle gevolgd. Hier werden een verscheidenheid aan aandoeningen van de wervelkolom behandeld en het plan van aanpak met ooracupunctuur. Bij vele van deze aandoeningen is het hebben van pijnklachten geen onbekende bijverschijnsel daarom werden ook de Pijn-assen behandeld.
Hoe te behandelen en welke acupunctuur punten en Pijn-assen behandeld konden worden werd uitvoering op elkaar in de praktijk geoefend.
Een leerzame dag en een hele mooie aanvulling in de behandelingen van ooracupunctuur ( auriculotherapie ) in mijn praktijk.
Weet dat er niet uitsluitend met naalden geprikt hoeft te worden als volwassenen en/of kinderen angst hebben voor naalden. Met zaadjes of bolletjes, die op de acupunctuurpunten worden geplakt, worden ook goede resultaten behaald.
https://jouwnirwana.nl/web/oor-acupunctuur/
 

 

30 januari de cursus Lage rugklachten gevolgd bij Myos opleiding. Deze dag werden aandoeningen van de lage rug besproken. Hierbij leerden wij een specifieke massage voor lage rugklachten waarbij er nog geen sprake is van een beklemming van een zenuw. Voorbeelden zijn:  Spit, Lumbago, Mechanische lage rugpijn ( plotselinge beweging ), Ischialgie, Myalgie lumbaal..... Het zijn vaak de spier- en bindweefsels onderin de rug die klachten geven door verkramping, verkeerde beweging gemaakt te hebben, verklevingen e.d. Deze massage is bedoeld om doorbloeding en mobilisatie te bevorderen. In mijn praktijk heb ik nu deze lage rugklachten massage toegepast met zeer gewenste resultaten en dat geeft mij voldoening.
https://jouwnirwana.nl/web/lage-rugklachten-massage/

 

 

ACTIE voor de maand April:
Paaskorting op een Engelen Healing / Aquarius Angels Healing van 30 minuten van 69,- euro nu voor 50,- euro. Bij een Engelen Healing / Aquarius Angels Healing helen de Engelen en de Aquarius Angels een klacht, probleem, halen negatieve energieën weg, balanceren en optimaliseren de Chakra's, versterken de Aura. Wil je een blokkade, rem, klacht los laten? Maak dan een afspraak om dit te kunnen ervaren.

 

ACTIE voor de maand Mei:
Een heerlijke oor massage bij een Reflex behandeling. In de oren huist de Nierenergie, die de voorhemelse energie in zich heeft. Deze voorhemelse energie mogen wij koesteren omdat dit de oer energie is van ons bestaan/ leven.
In de oren zitten ook alle reflexpunten die corresponderen met je lichaam.

 

 

  

 Studie-nascholingsdagen voor mijzelf:
23 Maart: Nascholingsdag in Maarn van de Medische Basis Kennis. Thema is : "Oncologie"
27 Maart: Intervisiemiddag met collega's in Tiel
11 April: workshop: "Pijnvermindering op de natuurlijke manier" in Houten
24 April  workshop: "Cupping" in Houten

Over mijn bevindingen van deze studie-nascholingsdagen lees je op mijn Facebook pagina, in mijn volgende nieuwsbrief of je maakt er al kennis mee in mijn praktijk.

Portugal reis:
Het duurt nog even maar van 25 Mei tot en met 1 Juni ga ik met enkele collega's een week naar Portugal. Dit wordt een week van Yoga, meditatie, verdieping in jezelf en in de ander maar natuurlijk ook van algehele ontspanning, gezelligheid, humor en gezellig samen maaltijden bereiden en eten.
Ik heb er heel veel zin in. In deze week is mijn praktijk gesloten.

 

 

 

 

 

Planning workshops, cursussen in mijn Praktijk: 
06 April:  Workshop Ontspannende Voetreflexbehandeling

https://jouwnirwana.nl/web/ontspannende-voetreflex-behandeling/

 

20 t/m 22 April: Aquarius Angels Healing weekend
https://engelenpad.nl/aquarius-angels-healing/aquarius-angels-healing-workshop/
12 Mei: Engelen Basis Kennis
https://engelenpad.nl/engelen-basis-kennis/
13 Mei: Engelen Basis Kennis
https://engelenpad.nl/engelen-kaart-reading-workshop/
08 Juni: Workshop Hand reflexmassage
https://jouwnirwana.nl/web/hand-reflexmassage/
09 juni: Workshop Ontspannende Voetreflexbehandeling
https://jouwnirwana.nl/web/ontspannende-voetreflex-behandeling/
16 Juni: Manifesteren Met Engelen
https://engelenpad.nl/manifesteren-met-engelen/
17 Juni: Helen met Engelen
https://engelenpad.nl/helen-met-engelen/

Vanwege de Lente sfeer met nieuw leven, mogelijkheden creëren, het oude opruimen, willen de Engelen met deze Kaartlegging  je helpen om meer inzicht te krijgen wat nog mentaal/ emotioneel opgeruimd mag worden.
Maak gebruik van je Engelenkaarten / Engelen Tarot kaarten. Veel Plezier!

1. Welk aandachtspunt, heb ik bewust / onbewust geen energie in gestoken.
2. Wat is de reden dat ik, tot nu toe, niet eraan gewerkt heb.
3. Wat / wie heb ik nodig om dit in de toekomst voorgoed aan te pakken.
4. Leg deze extra inzichtkaart intuïtief bij de legging gelijk onder kaart 2 of 3.

 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings
Grote Kamp 22
6662 TC Elst
Mobiel: 06-40256214
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina:
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad
   

Geef een reactie