Helende Engelen Technieken

 

Tijdens deze workshop zullen we  leren wat het is om een Engelen Healing te geven. De achtergronden van bepaalde technieken worden uitgelegd. Deze zullen we samen met de Engelen gaan doen. Zo zal je dus tijdens de workshop met elkaar gaan oefenen om aan de slag te gaan met alle stappen en onderdelen van de Healing. Een Engelen Healing is gericht op het wegnemen van fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Met name door het verwijderen van energetische blokkades door Aartsengel Michaël. Ook wordt er besproken hoe je stress kan voorkomen door regelmatig met de Engelen aan je eigen welzijn of dat van een ander te werken.

Een Engelen Healing is opgebouwd uit een kort gesprek om een doel voor de sessie te bepalen, dan zal er met de Aartsengelen een healing gegeven worden. Deze healing is structureel opgebouwd uit een aantal standaard en een optionele techniek – die je tijdens deze dag leert – en vervolgens wordt er na de healing besproken wat de ervaring was en wat je als behandelaar allemaal tegen bent gekomen.

De Helen met Engelen workshop is voor iedereen geschikt, of je het nu thuis wil toepassen voor jezelf of dat je een praktijk hebt en het als therapeut wil toepassen op je klanten. Uit de praktijk blijkt dat klanten maar 1 keer komen voor een bepaald doel, nooit 2 keer voor het zelfde. Dan blijkt dat waar ze eerst voor kwamen ook echt niet meer speelt.

 

Technieken die aan de orde komen zijn onder andere:

  • de illusie van afscheiding en jouw energieniveau als behandelaar
  • een veilige omgeving opzetten om samen met de Engelen in te werken.
  • het doorsnijden van etherische koorden die je emoties en innerlijke groei negatief beïnvloeden met Aartsengel Michaël
  • een chakra healing door Aartsengelen Rafaël of Metatron
  • het verwijderen van de effecten van naar jou gerichte boosheid of jaloezie
  • het verwijderen van negatieve energieën uit het lichaam en de aura

Andere zaken als aura versteviging, en bescherming zoals de Engelen het aanbieden

 Cursus Data