Manifesteren met Engelen

We manifesteren allemaal elke seconde van de dag. Dit betekent dat wanneer je naar je leven kijkt zoals het nu is en je niet tevreden bent, je dus kijkt naar de resultaten van eerdere manifestaties. Weliswaar manifestaties waarvan je je niet bewust was, maar je hebt ze wel helemaal zelf in je leven gebracht. Is het niet veel beter om daar inzichten in – en grip op te krijgen? Dan kan je tenminste die dingen in je leven manifesteren waar je gelukkig van wordt 

De Engelen staan altijd klaar om ons op alle fronten te helpen bij het manifesteren, of het nu iets simpels is of een ingewikkeld proces. Door te begrijpen hoe manifestatie in zijn werk gaat en de Engelen bij elke stap van het proces uit te nodigen kan je je leven een positieve wending geven.

Samen nemen we de principes en de vier fasen van manifestatie door, zodat je kunt zien hoe ze in je dagelijkse leven effect hebben. Alleen dat al maakt het gemakkelijker grip te krijgen op die zaken in je leven die anders uitpakken dan je hoopte. Nu weet je ook waarom en kun je er iets aan doen. Dat is namelijk het voordeel van de fasen van manifestatie begrijpen. Je krijgt ook de mogelijkheden om in elke fase in te grijpen en er zelf invloed op uit te oefenen.

Naast het begrijpen van de manifestatie principes, fases en valkuilen leer je ook hoe je zelf actief kunt manifesteren door gebruik te maken van wat je geleerd hebt. We zullen jouw persoonlijke manifestatieproces tijdens de workshop al starten, zodat je er thuis gewoon verder mee kunt gaan.

“Ik kan iedereen verzekeren dat de wet van aantrekking werkt, altijd en overal. De vraag is: wat doe je er mee? Gebruik je het in je voordeel of laat je het gebeuren? Neem het heft in eigen handen en meester je leven en wat daarin gebeurt.”

Wil je graag aan deze cursus deelnemen meld je dan aan op mijn nummer 0640256214.
Of mail mij: info@engelenpad.nl
Bij 4 aanmeldingen wordt er een cursus data gepland.