Nieuwsbrief december 2020

 
 
 

Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

Beste lezer,

De Kerstdagen zijn voorbij en wij sluiten binnenkort toch wel een bewogen jaar af. Ondanks dat mijn praktijk voor de tweede keer dit jaar haar deur moest sluiten, richt ik mij liever op het positieve van 2020. Dat is voor mij toch dat mijn gezin en ik gezond zijn gebleven, dat Geert en ik, 3 weken geleden onze gezonde vijfde kleinkind, Emma, in onze armen mocht houden en dat ik mijn 15 jarig jubileum heb kunnen vieren. Ook ben ik heel dankbaar dat ik weer nieuwe cliënten in mijn praktijk mocht verwelkomen.
Zo hoop ik dat jij ook jezelf kan richten op het positieve, hoe klein het ook mag zijn zodat wij met een positief gevoel en gedachten 2021 in kunnen stappen.

____________________________________________________

 

Engelen sessies op 1,5 meter afstand

 

 

 

Hoewel ik in mijn praktijk van de overheid op dit moment geen behandelingen mag uitoefenen waarbij ik geen 1,5 meter afstand kan houden zoals reflexzonetherapie, ooracupunctuur....... kan ik wel energetische Engelen sessies blijven geven in mijn praktijk. Bij een Engelen Healing en ( Kaart ) Reading en Aquarius Angels Healing, werkt de Engelenenergie het zelfde op 1,5 meter afstand dan hands on. Engelen worden hierin niet gehinderd om hun liefdevolle helende energie, antwoorden en adviezen, door te geven. 

Er wordt rekening gehouden met de huidige maatregelen in mijn praktijk.

Ook kunnen de Engelen sessies via telefoon of Zoom gedaan worden.

Engelen helpen graag mee om verlichting te geven aan bepaalde klachten, het doorbreken van angst gedachten zodat vertrouwen ervoor in de plaats komt en ze geven graag adviezen en antwoorden door zodat jij gerichte stappen kan zetten. 
TIP: verlenging jubileum korting tot eind februari 2021

Hanteren code op factuur

 

 

 

 

 

Tot nu toe kon ik als zorgaanbieder, de AGB -codes, geregistreerd bij de Vektis,  gebruiken van 24005 Overige Natuurgeneeskunde en 24009 Behandeling Natuurgeneeskunde Reflexzonetherapie, op mijn factuur. Als Reflexzonetherapeut viel ik ook eerder onder de noemer van Natuurgeneeskunde, nu wordt door verschillende Zorgverzekeraars meer een splitsing gemaakt hierdoor vervalt voor mij de AGB- code 24005. Vanaf 2021 ga ik alleen de code 24009 gebruiken. Er zijn een aantal Zorgverzekeraars die geen nadruk leggen welke code op de factuur staat.
Via de vorige nieuwsbrief en via persoonlijke berichten aan mijn cliënten had ik al aangegeven om goed te informeren bij je eigen Zorgverzekeraar of er veranderingen qua vergoedingen van Reflexzonetherapie plaats zullen vinden.

Op mijn website www.jouwnirwana.nl staat bij Tarieven de nieuwe lijst voor 2021.

                             Kindnessrocks

   In de maand december heeft Sera van
   www.lovebysera.com  in opdracht van
   mij bijzondere Kindnessrocks ( vriendelijke
   stenen ) gemaakt voor mijn cliënten.
   Kindnessrocks zijn stenen die op een
   bepaalde manier en naar eigen inzicht
   Worden bewerkt, beschilderd of geverfd.
   

Deze bewerkte stenen kun je dan ergens  neerleggen bijvoorbeeld in het bos, zodat als iemand de steen vindt mag meenemen, zelf houden  of weer doorgeeft aan iemand anders die het nodig heeft.
Deze kindnessrocks werden zeer gewaardeerd door mijn cliënten. 
Doordat ik mijn praktijk vanaf 15 december moest sluiten hebben die cliënten die nog een afspraak hadden staan in de maand december nog een kindnessrock te goed zodra mijn praktijkdeur weer open mag gaan voor reflexzonetherapie en ooracupunctuur, ontvangen zij alsnog een kindnessrock.

Cursus gepland voor 2021

Voor 2021 had ik de 3-daagse Cranio sacraal- voetreflex gepland staan maar om bepaalde redenen heb ik die geannuleerd en mijzelf opgegeven voor de voetreflex cursus: Covid-19 op weg naar herstel, op zaterdag 13 februari in Gendt

Er zullen heus wel meer interessante cursussen volgen in 2021.

Slaapstoornissen

Voor het in stand houden van het immuunsysteem is het noodzakelijk dat het lichaam tijdens de slaapperiode de tijd krijgt om te herstellen. Buiten de voetreflex kun je jezelf ook op bepaalde punten behandelen als je last hebt van slaapstoornissen.

Annuleren Verwijderen Annuleren Verwijderen

Op zowel je linker en rechter oor kun je deze punten drukkend masseren met de duim en wijsvinger. 
Succes!

Cursussen gegeven in mijn praktijk 2021

Alle cursussen zijn toegankelijk zolang de maatregelen gelden voor 2 personen.

23 januari Handreflex workshop
24 januari Aardgebonden Geesten+                         Entiteiten.
5 t/m 7 februari Aquarius Angels                             Healing
27 maart Pendelen met Engelen
28 maart Voetreflex workshop

 

Engelen Kaartlegging met de vraag aan de Engelen; 
Hoe optimaliseer ik mijn gezondheid?

Kaart 1 gaat over; Welke blinde vlek( ken) heb ik?
Kaart 2 gaat over; Wat of wie heb ik nu nodig om tot resultaat te komen?
Kaart 3 gaat over; Waar mag ik de aankomende tijd aandacht aanbesteden?
Extra kaart geeft meer inzicht over Kaart 3

Gebruik Engelenkaarten bij deze legging. Veel plezier met jouw Engelen.

Nieuwsbrief

Volgende nieuwsbrief kun je eind maart/ begin april 2021 verwachten.

Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings 
Grote Kamp 22 
6662 TC Elst 
Mobiel: 06-40256214 
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina: 
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad

 

 

 

Uitschrijven | Je abonnement beheren
Voeg je postadres hier toe!