Nieuwsbrief december 2021

html]

 

 
Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad
Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

Beste lezer,

De laatste nieuwsbrief voor 2021.

Met de nieuwe maatregelen heeft de Overheid nu eindelijk rekening gehouden met therapeuten en praktijken vanuit de Complementaire Geneeswijzen, zij die aangesloten zijn bij de Wkkgz mogen open blijven. Dat betekent dat ik overdag maar ook in de avond open mag blijven. Heel fijn niet alleen voor mijzelf maar zeker ook voor de continuïteit wat betreft behandelingen aan mijn cliënten.

Webinar

Vanaf september tot en met november heb ik verschillende webinars gevolgd via mijn overkoepelende orgaan, de RBCZ.

 

 

Over de laatste webinar wil ik in het kort iets schrijven omdat ik het interessant vond, het ging over SOLK klachten.
SOLK ( Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten ), nu sinds kort wordt het ALK klachten ( Aanhoudende lichamelijke klachten ) genoemd. In het kort wil dat zeggen dat iemand aanhoudende lichamelijke klachten heeft waarbij na adequaat medisch onderzoek geen somatische aandoeningen wordt gevonden. Bij de eerste lijn zoals de huisarts wordt 20 tot 50% bij een huisartsbezoek geen diagnose vast gesteld. Bij specialistbezoek 26-60% geen diagnose. Er zijn veel ALK symptomen zoals; Pijnen ( bv, keel, buik, spier, hoofd, gewricht ), Angst, Vermoeid, Uitgeput, Somber, Oorsuizen, Hartkloppingen, Cognitieve problemen zoals geheugen, concentratie, aandacht.
De meeste voorkomende ALK syndromen zijn:
Chronische Vermoeidheid Syndroom ( ME / CVS )

FibroMyalgie ( FM )

Prikkelbare Darm Syndroom ( PDS )

Ook geven mensen aan, ALK door een expliciete uitlokker te hebben zoals, Elektromagnetisch overvoeligheid syndroom, Ziek door geluid windmolens, Lyme syndroom, Q-koorts vermoeidheid syndroom, COVID-19 syndroom.
Het duurt soms jaren voordat de mensen de juiste behandeling krijgen. Dat kan weer gevolgen hebben in hun denken, voelen, doen, omgeving en lichaam.
ALK/SOLK is een werkhypothese geen diagnose ( het moet nog bewezen worden ) maar ALK dient wel erkend te worden en serieus genomen te worden.

Wil je meer weten? Boeken; “De dokter kan niets vinden” en “omgaan met onverklaarbare lichamelijke klachten” van Jan Houtveen

 

Engelen Jaar Reading

Een Engelen Jaar Reading is bedoeld om van de Engelen adviezen en boodschappen door te krijgen wanneer we een overgang hebben naar een nieuwe cyclus zoals bij Oud en Nieuw. Dit geldt ook voor bv wanneer je gaat veranderen van baan, een nieuw levensjaar, een echtscheiding of je gaat verhuizen of je begint voor jezelf.

 

De Engelen Jaar Reading komt tot stand door het uitleggen van Engelen Kaarten. De Engelen zorgen er voor dat de juiste kaarten voor jouw Reading op tafel komen te liggen. In deze Reading worden minimaal 12 Engelen kaarten op tafel gelegd waarbij de Engelen per maand een thema aangeven, die voor jou belangrijk zijn om aandacht aan te geven. De Engelen geven hierin verdieping door middel van adviezen, inzichten en verdere boodschappen, om jou een goede, geweldige start te geven in jouw nieuwe levenscyclus/ fase. Er kunnen extra Engelen kaarten worden aangelegd voor verdieping. Ook wordt er 5 elementen kaarten gelegd die jou spirituele groei en inzichten naar voren laten komen.

Het geeft je veel inzichten, vertrouwen en ontspanning wanneer je weet dat het een goed jaar wordt voor je, wanneer je de adviezen van de Engelen ter harte neemt.

In de maanden, januari, februari en maart krijg je nu korting op deze bijzondere Engelen Jaar Reading van 1 uur.

Voor meer informatie op: https://engelenpad.nl/kaart-reading/een-uur-sessie/engelen-jaar-reading/

Be Happy Point

In deze tijd wel fijn om jezelf te ondersteunen in het gelukkig zijn.  Dit punt zit achter op je oren.

Regelmatig op dit punt masseren ( te drukken en draaien en houd de beweging klein ).

 

 

 

 

Cursussen 2022 t/m juni gegeven in mijn praktijk. 

19 maart Pendelen met Engelen

https://engelenpad.nl/pendelen-met-engelen/

20 maart Voetreflex workshop

https://jouwnirwana.nl/web/ontspannende-voetreflex-behandeling/

01 t/m 03 april. Aquarius Angels Healing

https://engelenpad.nl/aquarius-angels-healing/aquarius-angels-healing-workshop/

14 mei Aardgebonden Geesten + Entiteiten. 

https://engelenpad.nl/aardgebonden-geesten-en-entiteiten-loslaten/

26 juni Hand reflex workshop

https://jouwnirwana.nl/web/hand-reflexmassage/

Kijk voor meer informatie op:   www.engelenpad.nl of op www.jouwnirwana.nl

 

Voetreflexzone therapie.

Graag wil ik wat meer duidelijkheid geven over voetreflexzone therapie. Hoewel ik het op mijn website uitleg heb gegeven wat het betekent, kom ik toch regelmatig tegen dat er mensen zijn die niet begrijpen wat het nou precies inhoud en voor welke klachten voetreflexzone therapie bedoeld is. 

Bijna voor alle klachten kun je terecht voor een behandeling voetreflex,  bij ongeneeslijke ziekten en chronische ziekten, kan voetreflex een goede ondersteuning zijn en verlichting geven, om het dragelijk te maken en te houden maar kunnen deze ziekten niet genezen.

Reflexdrukpunten, voornamelijk op de voetzolen ( plantaire ) en dorsaal worden met de duim-, knokkel- trillend-verbindende en ontspannende technieken behandeld. Deze reflexdrukpunten corresponderen met bv organen, ogen, oren, het hoofd, spijsverteringsstelsel, de luchtwegen, het zenuwstelsel, bloedvaten, spieren en gewrichten, hormonen, lymfeklieren, geslachtsorganen, in het lichaam. Elk reflexdrukpunt heeft zijn specifieke werking in het lichaam. Heb je dus klachten bv aan het hoofd zoals hoofdpijn, migraine dan word er tastbaar en voelbaar onder andere op de tenen gewerkt dit noemen we Neurologisch werken.

Er kan ook behandeld worden op de reflexdrukpunten op de oren of handen.

Tijdens een behandeling werk ik ook op een aantal van de 12 meridianen ( 6 op de voeten en 6 op de handen ). Deze meridianen zorgen voor de juiste doorstroming van de Qi ( Levensenergie ), in het lichaam ( organen en orgaanstelsels ) maar ook in het balans brengen van geest en lichaam. Bij het eerste voorbeeld qua klacht hoofdpijn /migraine kan de energie balans niet goed zijn in de Lever en Galblaas Meridiaan, deze neem ik dan mee tijdens een voetreflex behandeling, van voeten tot en met de knieën.
Energetisch voetreflex behandeling geef ik, om negatieve energie op te schonen en wanneer balans nodig is zoals bij een Burn Out : bij voorbeeld een energetische Zonnevlecht en/of energetische Lymfedrainage behandeling. Wil jij jezelf ontkoppelen van een gebeurtenis van uit het verleden die onbewust invloed heeft op het heden: een  Metamorfose massage. Zo kan ook een Chakra voetreflex of Aura voetreflex, gegeven worden om balans, evenwicht te bevorderen om weer in je eigen kracht te staan. 

Zoals je kunt lezen wordt er vanuit verschillende invalshoeken gewerkt op jouw klacht.

 

Hoe te Manifesteren met Engelen?

Natuurlijk hebben wij als mensen allemaal hun eigen wensen. De Engelen helpen je graag mee om deze wensen in vervulling te laten gaan. De Engelen werken alleen aan wensen mee die goed zijn voor jouw Zieledoelen en vrij van ego zijn.

 

 

Als voorbeeld; de Engelen helpen niet mee als jouw wens is om meer geld te kunnen krijgen of winnen als jouw doel is om een grotere auto te kunnen kopen dan de buren. 

Dit heeft te maken met jouw ego.

Ze helpen wel mee als je door meer geld te hebben, een goede auto kan kopen zodat je een betere verbinding hebt om naar een Opleiding te kunnen rijden zodat je een studie/ cursus kan gaan volgen waardoor je één van jouw Zieledoelen kan gaan vervullen.
Hoe kun je nu samen met de Engelen deze wens naar je toe halen?

Twee woorden: om Blij en Dankbaar te zijn.
Ga rustig zitten en leg je handen op je hart. Ontspan. Nodig de Engelen uit om bij je te zijn tijdens deze manifestatie.
Het manifesteren bestaat uit twee fases. Fase 1:
Je laat weten aan de Engelen waar je op dit moment oprecht blij en dankbaar over bent. Bijvoorbeeld: “ik ben blij en dankbaar dat ik gezond ben”, “ik ben blij en dankbaar dat de Zon schijnt” ……….en ga zo door. Net zolang door gaan tot dat je op hart niveau een heel warm liefdevol en blije stroming voelt komen.
Daarna stap je over op Fase 2:

Je bedankt de Engelen dat je de wens hebt ontvangen, terwijl het nog niet in vervullen is gegaan. Dus je bedankt de Engelen en het Universum in de voltooid tegenwoordige tijd.

Bijvoorbeeld: Ik ben blij en dankbaar dat dat ik een goede auto heb kunnen kopen.

In deze fase kun je enkele wensen via een energetisch trilling naar je toe halen.

Manifesteer deze 2 fases elke dag en voeg soms nieuwe dingen toe wanneer je merk dat je daar behoefte aan hebt.

De Engelen en ik wensen je hele mooie Manifestatie processen.

Tarieven

De nieuwe tarieven voor 2022 staan op: https://jouwnirwana.nl/web/tarieven/

Nieuwsbrief

Ik wens je hele fijne en gezellige Feestdagen toe en een gezond 2022, dat 2022 jouw jaar mag worden!
In numerologie is 2022 een 6 jaar 2-0-2-2 staat voor harmonie.
Tot de volgende nieuwsbrief.

Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

 

 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings 
Grote Kamp 22 
6662 TC Elst 
Mobiel: 06-40256214 
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina: 
Praktijk Nirwana – Het Engelenpad

 

 

 

Uitschrijven | Je abonnement beheren
Voeg je postadres hier toe!

 

[/html]