Nieuwsbrief januari 2020

 
 
 

Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

 

Beste lezer,

Spreuk van Boeddha:
"Als je ophoudt je te verbergen, begint je vrijheid."


Weet dat je veel kennis en tools in je hebt  zitten maar dat je door vastzittende gedachten / verstand jezelf ontneemt om vrij te zijn en te handelen. Dus laat je verstand los en geniet van het "onmogelijke". 
Laat 2020 jouw jaar worden om te gaan doen wat je altijd graag had willen doen, een avontuurlijke reis, veranderen van baan of voor jezelf beginnen, nieuwe studie of cursussen volgen waar echt je interesse ligt, meer spiritualiteit in je leven toe laten.
Het maak niet uit als het jou maar de vrijheid geeft om echt jezelf te zijn. 
Ik wens je al het mogelijke toe.

 
Pendelen Met Engelen

 

Op 5 April wordt deze nieuwe workshop gegeven.
Het is fijn om gebruik te mogen maken van het Universum en met name van de Lichtwezens die ons graag bij willen staan. Engelen vinden het fijn als wij aan hun vragen stellen, hierdoor zijn ze in staat om ons te helpen met onze hulp vraag. Toch gaan veel antwoorden en inzichten van de Engelen verloren omdat ze door vele mensen niet goed worden opgepakt of opgemerkt.
Met Pendelen voorkom je dit omdat gelijk een antwoord of best mogelijke optie op jouw vraag zichtbaar wordt.
Laat de Pendel jouw contact zijn met de Engelen uit het Universum. Kom gezellig naar deze workshop om je kennis over Engelen en de werking van de Pendel te vergroten. Er zal geen antwoord of inzicht meer verloren gaan vanuit het Universum.
Kijk voor meer informatie op:
https://engelenpad.nl/pendelen-met-engelen/

Milt Meridiaan.


De milt meridiaan begint bij de mediale ( binnenste ) onderste nagelhoek van de grote teen, Van beide grote tenen en loopt vlak langs de scheenbeen, tot in de borstkas. De milt meridiaan heeft zijn functies en toepassingen vooral bij alle darmproblemen; het versterken van de levensenergie
( Qi ) en het bloed; bloed binnen de vaten houden en controleren van de spieren van de 4 ledematen.

Bij klachten hiervan wordt de Milt meridiaan, geactiveerd of gesedeerd door middel van acupressuur tijdens een voetreflexbehandeling.
Uit de praktijk blijkt dat vooral Milt 6 en Milt 9 zeer gevoelig kunnen zijn. Nu kun je natuurlijk kijken naar de functie van elk punt maar je kunt ook kijken welk gevoelens weerspiegelen bij deze punten.
Milt 6 betekent:  De Kracht van zachtheid durven toe te laten. Op de linkerbeen betekent dit: Je kracht zoeken in harde houding naar jezelf toe. Op het rechterbeen betekent dit: Je kracht zoeken in harde houding.
Milt 9 betekent: Confrontaties ( met jezelf ) aan durven gaan. Op de linkerbeen betekent het:
( Willen ) vluchten voor de confrontatie met jezelf. Op het rechterbeen betekent het: ( Willen ) vluchten voor confrontaties.
Zoek bij jezelf deze twee punten op en kijk wat je lichaam je wilt vertellen.

 

Access Bars
kennismaking korting.

Ook al werk ik energetisch met de Engelen toch is het fijn om kennis te maken met andere therapieën.
Een week geleden heb ik kennis gemaakt met de werkwijze van Access Bars. Bij de Access Bars worden 32 punten ( bars ) op het hoofd energetisch behandeld om vastgezette denkwijze, ideeën, gedachten, oordelen, los te koppelen zodat jij als wezen in je kracht komt te staan zodat je vrij bent om te spelen. In dit leven kun je bepaalde gedachte patronen onbewust vastzetten in je hoofd door je cultuur, opvoeding, meningen en denkwijze van anderen. Dit kan een rem betekenen op je innerlijke groei wie daadwerkelijk bent.
Waarom denk je steeds als er iets nieuws op je pad komt "dat je het niet aan kunt" of "er niet goed genoeg voor bent". Het heeft geen zin om terug te kijken maar juist om deze door jouw beperkende vastgezette gedachten los te koppelen.
De behandeling op het hoofd duurt minimaal een uur. Om kennis hiermee te maken geef ik tot eind februari korting op deze behandeling, nu € 35,- i.p.v € 70,-

 

LVNT       

Vanaf 1 januari 2020 is mijn vakvereniging LVNG samengevoegd met een andere vakvereniging VNT. De nieuwe naam is nu LVNT met natuurlijk een nieuw logo.
Dit betekende deze nieuwe veranderingen aanbrengen op mijn website, folders, visitekaartjes en facturen.
Mijn cliënten zijn al op de hoogte gebracht door middel van een brief, met de nieuwe veranderingen en aanpassingen op bv. facturen. Binnenkort krijg ik ook een nieuw bordje met het nieuwe logo en naam erop. Ook de zorgverzekeraars en de overkoepelende orgaan de RBCZ waren al eerder op de hoogte gebracht om te overgang soepel te laten verlopen.

Ben je aanvullend verzekerd dan kun je een gedeelte terug krijgen van mijn reflexzonetherapie behandelingen.

 

Cursussen die ik zelf tot en met april geef

31 januari t/m 2 februari; Aquarius Angel Healing weekend
08 februari; Ontspannende handreflex massage 
14 maart; Aardgebonden Geesten en Entiteiten loslaten
21 maart; Ontspannende voetreflexmassage 
05 april; Pendelen met Engelen
19 april; Ontspannende handreflex massage 

Kijk voor meer informatie op www.jouwnirwana.nl of op www.engelenpad.nl

 

Cursussen, nascholing en intervisie

In dit jaar ben ik begonnen met de Access Bars voor de aankomende tijd staat er gepland:

05 maart: Medische Basis Kennis workshop over Dementie in Maarn
06 maart: Workshop over Tinnitus in Gendt
18 maart; Intervisie bijeenkomst met collega's bij mijn thuis
25 april; Algemene Leden Vergadering van de LVNT in Baarn
28 t/m 30 juli; Summerschool, Familieopstellingen en reflexologie

 
 

Enkele producten vanuit mijn praktijk
Do Terra oliën

Tijdens mijn behandeling werk ik al jaren graag met de natuurlijke oliën van het merk Do Terra. Deze oliën zijn heel fijn om toe te passen op lichamelijk klachten maar ook op emotionele en mentale klachten. Ook voor kinderen hebben ze speciale oliën. De oliën kunnen op de huid of in een diffuser of ingenomen worden met of zonder capsules. Ik laat graag mijn cliënten kennismaken met deze oliën die voor zoveel doeleinden geschikt zijn. Voordat de behandeling begint geef ik qua kennis of intuïtief aan welke olie of oliën ik ga gebruiken en laat ze er aan ruiken. Vooral bij emotionele en mentale klachten laat ik de cliënt zeker aan de olie of oliën ruiken zodat ze intuïtief de juiste kiezen voor de behandeling.

Spijkermat

Wanneer er rug-schouder-nekklachten zijn door bv vastzittende en verkrampte spieren dan kan ik mijn cliënt tijdens een voetreflexbehandeling aanbieden om op een spijkermat te gaan liggen. Een spijkermat zorgt ervoor dat alle meridiaanpunten op de rug worden gestimuleerd om energie door te laten stromen waardoor meer zuurstof in de spieren komt en afvalstoffen, verzuring worden afgevoerd. 
In het begin kan het even gevoelig aanvoelen maar als je een minuutje volhoudt dan gaan de meridianen stromen, voel je geen spijkermat meer maar alleen warmte en doorstroming. Dit geeft een heel ontspannen gevoel zodat je ook gaat doezelen.

 

Valentijnsdag

Op 14 februari is het Valentijnsdag waarbij geliefden elkaar laten weten dat zij verliefd zijn op elkaar. Tegenwoordig laat niet alleen pas verliefden op Valentijn weten dat ze van iemand houden maar ook stellen die al jaren een relatie hebben.

Voor deze dag geef ik in de maand februari korting op een Liefdes / Relatie reading. Een origineel cadeau om te geven en een speciaal cadeau om te krijgen. 
Kijk voor meer informatie op: https://engelenpad.nl/kaart-reading/

 
 

Nieuwsbrief

Volgende nieuwsbrief kun je eind april 2020 verwachten.

Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

 
 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings
Grote Kamp 22
6662 TC Elst
Mobiel: 06-40256214
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina:
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad