Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad

Praktijk van Natuurlijke Geneeswij

Beste lezers,

Deze nieuwsbrief is iets later dan eigenlijk gepland was maar soms gebeuren er dingen waardoor je even, Go With The Flow mag gaan om daarna weer bezig te zijn met je To Do lijstje.
Controle hebben en houden op je leven kan verhelderend zijn, duidelijkheid en veiligheid geven in je leven maar zodra deze manier van, controle houden op, onbewust of bewust energie gaat vergen van je lichaam dan kun je klachten en spanningen krijgen in je lichaam. Ook mentaal en emotioneel kom je dan vast te zitten, waardoor je onzeker kunt worden en dan nog harder je best gaat doen om weer de controle terug te zien te krijgen.
Ik ervaar het ook regelmatig bij het geven van voetreflexzone therapie dat de cliënt moeite heeft om zijn/ haar benen en voeten ontspannen te laten liggen zeker op het moment als ze aan het praten zijn. Als ik ze daarop wijs, hebben ze zelf niet in de gaten dat ze hun spieren aanspannen. 
Gespannen spieren in het hele lichaam, geven je de boodschap om hieraan te werken. Door middel van aandacht voor de ademhaling, en/of  voetreflex, nek-schouder-rug-lichaam-massage, ooraccupunctuur, kunnen spanningen sterk verminderen en/of verdwijnen. Het is niet altijd duidelijk waarom iemand juist moeite heeft om, "Controle houden op",  los te kunnen laten. Het is een patroon in hun leven waar ze niet direct hun vinger op kunnen leggen.
Daarom is ook prettig om ook de Bron van het "Controle houden op", te kunnen achterhalen d.m.v. een Engelen- / Aquarius Angels Healing, zodat het ook energetische, karmische uit je systeem verwijderd kan worden.
Ben blij dat ik in mijn praktijk, de cliënt, in al zijn/haar facetten, die ondersteuning kan aanbieden : Lichamelijk, Geestelijk ( mentaal & emotioneel ), Energetisch en  Spiritueel/Karmisch, wat ze opdat moment nodig hebben en/of  eraan toe zijn.

Balans in het geven en mogen ontvangen is eigenlijk het toverwoord voor iedereen, het is voor iedereen haalbaar ook al lijkt het ondenkbaar. Jij bezit zelf de juiste toverspreuk om hier verandering in aan te brengen. Samen komen we hierachter.

zen en Spirituele Ontwikkeling 

Derde Oog Healing

Met het Derde Oog werk je op het kanaal van het Helder Zien. Als het Derde oog is vertroebeld, dan kunnen er geen zuivere energetische beelden worden waargenomen, die de Engelen graag aan je willen laten “zien”. Vanuit vorige levens, maar ook vanuit dit leven kunnen blokkades, de energetische functie van de optische oogzenuw vernauwd hebben. De Engelen laten weten tijdens deze sessie welke blokkades er zijn, de oorzaak van deze blokkade(s) en willen hierin veel Licht inbrengen, zodat de troebelheid en blokkades worden verwijderd, vergeven en geheeld. 

De Derde Oog Healing kan verder worden ondersteund door een Karma Healing of Aquarius Angel Healing. De Aartsengelen Michaël, Rafaël en Raziël helpen je en ondersteunen deze Derde Oog Healing.

In de Lente van Maart tot en met Juni 10% korting op half uur consult.

 

Cursussen die ik gevolgd heb
en nog op de planning staan.

Zaterdag 9 februari was de laatste dag van de 3-daagse cursus "Gewichtsbeheersing".
Het is fijn om vanuit de Chinese en  Westerse behandelwijze ondersteuning te bieden bij het afvallen en het behouden van het gewenste gewicht. Een behandeling bestaat uit een combinatie van: Meridianen activering, Tuina-grepen, Voetreflex, Rug-en buik massage.
Alles wordt in overleg gedaan.

 Zaterdag 30 maart ga ik een Basis Cursus Cranio doen samen met enkele collega's om een nieuwe ervaring op te doen, bij Upledger opleiding in Oudewater. Bij Cranio sacraal is het bindweefsel het verbindend element, van hersenen tot heiligbeen. Bij storingen in het bindweefsel wordt met zachte aanrakingen en subtiele bewegingen het zelfherstellend vermogen bevorderd.

Op dinsdag 18 juni volg ik de cursus Beauty Reflexmassage bij Total Health. 
Bij deze gezichtsmassage worden weldadige, Chinese en Westerse massagetechnieken, op speciale manier bijeengebracht. Om zo schoonheid van binnenuit te stimuleren.

 

Spirituele Beurzen

Wij staan dit jaar op 3 Spirituele Beurzen en wel op:

Zondag 17 Maart bij de Spirit4you beurs in Elst (gld ) in "Onder de Toren"

Zondag 28 April bij de Spirituele beurs in Borculo in"Kerkemeijer"

Zondag 13 Oktober bij de Spirituele beurs in Doetinchem

Leuk om jullie daar te ontmoeten voor een Engelen / Aquarius Angels Healing, of voor een  Engelen Reading. Bij onze stand kun je ook terecht voor een gratis Angelhug, en voor het kopen van Engelen Kaarten sets, Engelen boeken en CD's. 

 

Kijk voor meer informatie op:
https://engelenpad.nl/cursussen/cursussen/ of op
https://jouwnirwana.nl/web/ontspannende-voetreflex-behandeling/
https://jouwnirwana.nl/web/hand-reflexmassage/

 Ik verheug mij er op om je te zien op één van mijn cursussen.
Vragen?  neem gerust contact met mij op.

Stresspunt

Masseer je regelmatig de voeten van jezelf, van je partner, of kind vooral wanneer die in een hectische periode zit dan is het Stresspuntje een mooi zone om mee te nemen in je massage. Stresspunt zit aan de laterale zijde van de grote teen,   zie foto.
Met je duim of middelvinger op deze zone rustig drukken en draaien. Vaak is dit punt gevoelig tot zeer gevoelig.
Op beide grote tenen komt het stresspunt voor.

Succes!

 

Samenwerking vakverenigingen LVNG en VNT

Na maanden van voorbereiding, zit het er binnenkort aan te komen dat mijn vakvereniging, LVNG,  in overleg met zijn leden, gaat samenwerken met de VNT. In mei wordt de puntjes op de i gezet. Dit heeft tot gevolg dat de LVNG en de VNT onder een andere naam verder gaan, namelijk LVNT. Ook komt er een andere logo, die dan de `oude` logo van de LVNG op de factuur, website e.d. gaat vervangen.
In de volgende nieuwsbrief in juni hoop ik je de nieuwe logo te kunnen laten zien.


Hart Chakra oefening

Je hart is de verbinding tussen het Universum en Moeder Aarde. Het is goed om regelmatig liefdevolle zuivere energie in je Hart Chakra te brengen dit geeft een positieve werking in je hart. Het hart pompt deze liefdevolle zuivere energie door je lichaam heen.
Ga in een comfortabele houding zitten met je voeten op de grond. Sluit je ogen en haal een paar keer bewust diep adem en laat bij elke uitademing spanningen en ongemak los.
Breng je aandacht naar je hart en leg je handen op de Hart Chakra.
Luister naar je hart en voel in stilte je hartritme.
Vul je gedachten met mooie dingen waar je van houd en dankbaar voor bent bv.. je partner, gezin, de natuur, vriendschappen, ontmoetingen...............
Laat door de liefde en dankbaarheid die je voelt, je hart chakra steeds gevuld worden met liefdevolle energie.
Voel en ervaar hoe deze energie via je Hart Chakra door gaat stromen naar je schouders, armen en handen. Als je handen nog op de Hart Chakra liggen geef dan de liefdevolle energie terug aan je Hart Chakra. 
Visualiseer nu dat vanuit je Hart Chakra een rozenkwarts kristal ontstaat die zijn energie verspreidt naar koude, pijnlijke, lege plekken in je lichaam, die behoefte hebben aan pure liefde. Dit proces kun je met je handen begeleiden door ze op die bewuste plek te leggen.
Geniet van dit moment van ontvangen.

Oudgriekse Wijsheid
Je onthoudt niet de minuten,
maar wel de momenten. 

Nieuwsbrief

Volgende nieuwsbrief kun je in Juni 2019 verwachten.

Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings
Grote Kamp 22
6662 TC Elst
Mobiel: 06-40256214
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina:
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad