Nieuwsbrief mei 2020

 
 
 

Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

 

Beste lezer,

Wie had dit gedacht?

Dat wij nu in een andere tijd zijn beland, had ik na mijn laatste nieuwsbrief van januari niet zien aankomen. Ik heb zelf erg moeten wennen, op het moment in maart toen ik verplicht werd om mijn praktijk te sluiten. Gezondheid staat altijd voorop maar van een volle agenda naar helemaal niets is toch even wennen. Ondertussen kan ik toch wel genieten van deze verplichte rustperiode en kan ik mij meer richten op mijn innerlijke ik, om deze te voeden met het lezen van boeken, meditatie, muziek, dans, fietsen, genieten van de natuur en het volgen van verschillende webinars. Nu wij meer naar binnen zijn gericht worden wij deze week hierin ook gesteund door de invloed van de Volle Maan.

De Volle maan van 7 mei staat in het teken Schorpioen. Door deze Schorpioen- invloed krijg je nu de kans om diepe transformaties door te maken en zo spiritueel te groeien. Angst speelt een grote rol in deze periode maar ook bij het teken Schorpioen. Dit teken probeert controle te houden op zijn diepliggende angsten om te voorkomen dat de angsten naar boven komen of dat ze gekwetst worden. Durf contact te leggen met je innerlijke angsten door middel van meditatie / visualisatie / healing zodat er meer ruimte komt voor nieuwe inspiratie, liefde, groei, vertrouwen, innerlijke kracht. Doe het stap voor stap en kijk eerlijk naar jezelf, jezelf een schuld gevoel geven en hard naar jezelf zijn houdt de deur dicht voor vergeving en ontplooiing van jezelf. Hieronder een oefening.


Oefening Meditatie


Voor degene die nog niet met de Engelen of Aquarius Angels werken hier volgt een handreiking.
Nodig voordat je met een meditatie begint; Aartsengel Michaёl met zijn beschermers, Aartsengel Rafaёl met zijn helende engelen, en Aartsengel Raziёl voor karmische klachten/angsten en je Beschermengelen uit. Zij vormen een cirkel van Licht om je heen.

Creëer een moment voor jezelf, ga ontspannen zitten, sluit je ogen en haal een paar keer diep maar rustig adem. Houd je voeten naast elkaar op de grond en leg je handen, 1 op je Hartchakra en de ander op je Innerlijk Kind punt ( tussen het hart en de navel ).
Wanneer je voelt dat je ontspannen bent kun je de vraag stellen, waar of wat de rem of bron is van jouw ( on- ) bewuste angst / emotie. Neem even de tijd om beelden, gevoelens, directe antwoorden in je hoofd en het horen van woorden in je op te nemen.
Zodra je dit hebt gekregen en je wilt hiervan loskoppelen geef dan toestemming aan Aartsengel Raziёl om deze angst/ emotie los te koppelen en daarvoor in de plaats door Aartsengel Rafaёl , Hemelse Vrede te laten brengen.
Zodra je merkt dat je in jouw lichaam verlichting voelt; liefde; veiligheid dan mag je deze meditatie afronden en de Engelen bedanken.
Ik wens je een liefdevol en fijn contact met jouw Engelen toe.

 
 
 
 
 
 
Cursussen, nascholing, intervisie en webinars

Voordat de gedeeltelijke lockdown werd ingevoerd heb ik nog op de valreep op 5 en 6 maart de workshops: Medische Basis Kennis workshop over Dementie in Maarn en de 
workshop over Tinnitus in Gendt kunnen volgen.

Toen werd de beveiligde ZOOM geïntroduceerd in mijn leven. Dit heeft er voor gezorgd dat ik toch vanuit mijn huis de webinars kon en kan volgen, georganiseerd door mijn vakvereniging LVNT.

Ik heb op dit moment 3 interessante webinars gevolgd met de titels:
Emoties tijdens en na Corona;
Corona virus pandemie en Amygdala activatie:
Je belastbaarheid en belasting tijdens c(orona )risis

Er staan nog 4 webinars die ik kan volgen waaronder 'De Kracht van aanraking' op 13 mei.
Met het deelnemen aan deze webinars en het schrijven van een reflectieverslag kan ik toch  dit jaar enkele dagdelen vakkennis en algemene kennis toevoegen.

Via ZOOM hebben mijn collega's en ik op 22 april, ook onze Intervisie gehouden, ook heel fijn dat dit toch door kon gaan. Het was fijn om te zien, horen en te luisteren, hoe het met mijn collega's ging.
Ook de Algemene Leden Vergadering van de LVNT is in april komen te vervallen en wordt nu ook via ZOOM op zaterdag 06 juni gehouden.

Ik heb nog niets vernomen of de 3-daagse cursus van 28 t/m 30 juli; Summerschool, Familieopstellingen en reflexologie op gepaste wijze doorgang zal hebben. 

 

Tinnitus.  

Tinnitus wordt ook wel oorsuizen genoemd, er wordt een geluid van binnenuit waargenomen zonder dat er een geluidstrilling van buitenaf waarneembaar is. De geluiden worden omschreven als; brommen, piepen, suizen, kloppen enz.

Dit kan het levensplezier en kwaliteit van iemands leven sterk verminderen. De oorzaken vanuit Westers en Oosters ( TCM ) zienswijze kunnen zijn; lichamelijke en/of psychosociale klachten zoals beschadiging van het gehoorgang en/of stress;  maar ook meridianen en de organen zijn er bij betrokken. Heeft de klacht een Volte of een Leegte conditie?
Het is een utopie om te zeggen dat alle klachten van Tinnitus verholpen kunnen worden, je hebt geduld nodig en zeker 4 á 6 behandelingen nodig om hierover duidelijkheid te krijgen.
Er wordt tijdens de behandeling op de armen, het hoofd, onderbenen en voeten gewerkt.
Deze behandeling valt onder Reflexzonetherapie en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoedt.

 
Engelen Contact

De Engelen willen graag aan jou een persoonlijke boodschap en/of een advies doorgeven.
Daarom op zaterdagochtend 9 mei van 9:30 tot 10:30  geven wij als doorgeefluik van de Engelen, deze boodschap, als een dagkaart, graag telefonisch aan je door.
Mobiele nummer van:
Geert: 0622495557
Elian:  0640256214

 

 
Moederdag

Op 10 mei is het Moederdag, nog geen cadeau kunnen bedenken?
Wil jij dat je moeder elke dag ondersteund wordt met positieve boodschappen en adviezen? Dan is een Engelen Kaarten set een heel bijzonder cadeau om te geven!
Nu 10 euro korting van € 22,35 voor € 12,35
Neem contact met ons op als je een Engelenkaarten set wilt kopen.

 

 
 
 
Nieuwsbrief

Volgende nieuwsbrief kun je eind april 2020 verwachten.

Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

 
 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings
Grote Kamp 22
6662 TC Elst
Mobiel: 06-40256214
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina:
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad