Aquarius Angels® Healing Dieren

De verbinding en band tussen mens en dier is zeer hecht, liefdevol en waardevol. De dieren dienen ons door aanwezig te zijn hierdoor voelen wij ons niet zo eenzaam meer, helpen ons nare ervaringen / nachtmerries beter te kunnen verwerken, geven onvoorwaardelijke liefde en vaak geven ze ons een betere dagelijkse ritme.

Wanneer het dier om één of andere reden  klachten krijgt of ziek wordt kunnen de Aquarius Angels, met toestemming van het dier, de bron achterhalen en deze weer brengen op de trilling van Goddelijke Perfectie.

Door de hechte band leeft het dier en de mens op een bijna gelijke ritme en trilling hierdoor kunnen ook negatieve ervaringen, emotionele gebeurtenissen, angsten van de mens overgaan naar zijn/haar dier waardoor er klachten kunnen ontstaan.

Voor een Aquarius Angels Healing maken de Aquarius Angels contact met het dier, ook zij respecteren de vrije wil van het dier. Het dier beslist of er een healing plaats vindt. Vindt er geen healing plaats dan wordt die omgezet in een Reading voor de eigenaar. Een Aquarius Angels Healing is zacht, kort maar effectief.

Na de  Aquarius Angels Healing krijgt het dier Lastal, de hoeveelheid druppels die per dag gegeven moeten worden, wordt  dan precies uitgelegd aan de eigenaar. Wij geven als doorgeefluik van de Aquarius Angels, de healing aan het dier en geven uitleg en antwoorden aan de eigenaar van het dier.

Voor een afspraak gaan wij niet verder dan 10 kilometer vanuit Elst, hierbij wordt wel benzinekosten in rekening gebracht.

Afspraak maken