Elian

In het begin van 2010, heeft Elian haar toenmalige baan als teamleider in een Woonzorgcentrum opgezegd om volledig te gaan voor haar groeiende praktijk. In haar praktijk voor natuurlijke geneeswijzen met de naam Nirwana, geeft ze o.a. Reflexzone therapie en ooracupunctuur (www.jouwnirwana.nl ). Zij is als reflexzone therapeut aangesloten bij de LVNT.

In dat zelfde jaar besloot ze om spiritueel verder te willen groeien. Door een cliënt van haar kwam ze terecht bij de Engelen Basis Kennis, deze dag heeft haar doen besluiten om alle Engelen workshops te gaan volgen van Annelies Hoornik.

Nu als Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® is ze met veel plezier bezig om de mensen te helpen het pad te vinden naar de Engelen. Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® betekent dat ze ego vrij, kwalitatief en zuiver met de Engelen werkt. Met veel enthousiasme geeft ze in haar praktijk Engelen consulten en sessies.


 

Annelies Hoornik heeft eind 2012, haar gevraagd om Trainer te worden. Op zaterdag 26 oktober 2013 is ze voor haar Praktiserend Engelen Expert Trainerschap geslaagd! Eind 2019 is ze gestopt als Trainer bij Annelies.
Vanaf 29 juni 2014 is ze ook Aquarius Angels® Healing Trainer.

Elian geeft in Elst ( gld ) Engelen cursussen, de Aquarius Angels® Healing opleiding en andere spirituele cursussen. Elian weet uit eigen ervaring wat de Engelen kunnen gaan betekenen als je ze in jouw hart gaat sluiten. Zij hoopt dat je via Engelenpad het pad van jouw hart gaat volgen.

Aangesloten bij geschillen commissie SCAG nr. 14208.